Met natuurfotocursussen en workshops schiet je raak!

Macro fotografie in de winter

Workshop

Ook in de winter kan je veel doen met macrofotografie. Hier wordt tijdens de workshop, dus in de praktijk veel aandacht aan besteed. Dus hier je kans om in het vervolg veel mooiere macro opnamen te maken met jouw camera na het volgen van deze workshop.

Met allerlei camera’s is het mogelijk om goede macro opnamen te maken. Dus speciaal voor mensen die geen spiegelreflexcamera hebben is deze workshop absoluut  de manier om betere macro foto’s te gaan maken. Ook hiervoor kan je tijdens de workshop vele tips en trucs horen en zien, om betere resultaten te kunnen krijgen met die compactcamera.


Hoe je met je met je eigen camera de beste resultaten kan bereiken wordt tijdens deze workshop veel aandacht besteedt. Zorgen voor de juiste achtergrond, wel of niet flitsen om je onderwerp er beter uit te laten springen zijn maar een paar van de aandachtspunten tijdens deze workshop.

Naast je camera is het belangrijk om te zorgen voor voldoende volle accu’s en lege geheugenkaarten. Zodat je niet ergens halverwege zonder stroom of opslagruimte komt te zitten. Neem als je het hebt ook je statief(je) mee. (Voor macro erg handig als het statief heel laag kan.) Neem zelf drinken mee want bijna altijd is er op de locatie geen mogelijkheid om iets te kopen. Een plastic tas waar je met je knieën op kan zitten als de grond nat is kan ook heel praktisch zijn. En een goede poncho of paraplu is ook handig om mee te nemen. Een buitje kan altijd een keer vallen. En ook tijdens of na een bui kan je hele mooie macro opnamen maken.


Zodra je hebt ingeschreven ontvang je een e-mail met daarin verdere gegevens over de locatie en een lijst met dingen die handig zijn om mee te nemen.