Met natuurfotocursussen en workshops schiet je raak!

Landschapsfotografie

Workshop

Tijdens deze workshop ga je fotograferen in minimaal drie verschillende landschapstypen. Elk landschap vraagt een bepaalde aanpak. Hier zijn niet alleen groothoekobjectieven nodig, wat veel mensen wel denken. Maar ook met een teleobjectief kan je soms de landschappen zelfs mooier vastleggen.

Ook wordt er uitgelegd wat de beste manieren zijn om een goede panoramafoto kan maken. Ook alle camera instellingen die voor het maken van een goede landschapsfoto van belang zijn worden uitgelegd.


De workshop locatie’s worden zo centraal mogelijk gepland zodat het voor zoveel mogelijk mensen mogelijk is om de workshop te volgen.


Naast je fotouitrusting is het belangrijk om te zorgen voor voldoende volle accu’s en lege geheugenkaarten. Zodat je niet ergens halverwege zonder stroom of opslagruimte komt te zitten. Neem als je het hebt ook je statief mee. Verder is het lang niet altijd mogelijk om in de buurt van de locatie iets te eten of te drinken te kopen, dus neem ook drinken en een lunchpakket mee. Een goede poncho of paraplu is ook handig om mee te nemen. Een buitje kan altijd een keer vallen. En ook tijdens of na een bui kan je hele mooie natuurfoto’s maken.


Zodra je hebt ingeschreven ontvang je een e-mail met daarin verdere gegevens over de locatie en een lijst met dingen die handig zijn om mee te nemen.