Met natuurfotocursussen en workshops schiet je raak!

Natuurfotografie vanaf het water

Workshop

Vanuit een boot heb je een hele andere kijk op de natuur. Sommige dingen zijn op die manier ook gemakkelijker te benaderen en te fotograferen. Maar ook moet je met heel andere dingen rekening houden. Een boot schommelt nog al snel en daardoor moet je soms op een wat andere manier je camera hanteren.


Voor deze workshop is het aantal deelnemers beperkt tot 7 personen. Vanwege de extra kosten voor de boothuur is deze workshop 40 euro per persoon.


Deze workshop wordt gegeven in een waterrijk natuurgebied. Locatie afhankelijk van de tijd van het jaar.


Naast je fotouitrusting is het belangrijk om te zorgen voor voldoende volle accu’s en lege geheugenkaarten. Zodat je niet ergens halverwege zonder stroom of opslagruimte komt te zitten. Verder is het lang niet altijd mogelijk om in de buurt van de locatie iets te eten of te drinken te kopen, dus neem ook drinken en een lunchpakket mee. Een goede poncho of paraplu is ook handig om mee te nemen. Een buitje kan altijd een keer vallen. En ook tijdens of na een bui kan je hele mooie natuurfoto’s maken.


Zodra je hebt ingeschreven ontvang je een e-mail met daarin verdere gegevens over de locatie en een lijst met dingen die handig en of noodzakelijk zijn om mee te nemen.