Met natuurfotocursussen en workshops schiet je raak!

Natuurfotografie algemeen

Workshop


Tijdens deze workshop komen bijna alle technieken van de natuurfotografie aan bod. Ideaal voor de fotografen die die meer willen weten over het gebruik van bepaalde toebehoren.


In een of twee gevarieerd(e) natuurgebied(en) komen zowel het fotograferen van landschappen, macrofotografie en telefotografie ruim aan bod. Ook is er de mogelijkheid om diverse hulpmiddelen voor natuurfotografie tijdens de cursus uit te proberen zodat je weet of dat de eerstvolgende aanschaf voor je foto uitrusting wordt.


Naast je foto uitrusting is het belangrijk om te zorgen voor voldoende volle accu’s en lege geheugenkaarten. Zodat je niet ergens halverwege zonder stroom of opslagruimte komt te zitten. Verder is het lang niet altijd mogelijk om in de buurt van de locatie iets te eten of te drinken te kopen, dus neem ook drinken en een lunchpakket mee. Een goede poncho of paraplu is ook handig om mee te nemen. Een buitje kan altijd een keer vallen. En ook tijdens of na een bui kan je hele mooie natuurfoto’s maken.


Zodra je hebt ingeschreven ontvang je een e-mail met daarin verdere gegevens over de locatie en meer informatie over het verloop van de dag. De kosten voor deze dag bedragen 30 euro per persoon. Aangezien er op deze dag maximaal 4 deelnemers zijn is er extra veel aandacht voor alle vormen van fotografie. En veel meer aandacht voor jouw specifieke vragen.